امروزه با افزایش کاربرد استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، ابزارهایی برای تسهیل پیاده سازی این الگوریتمها پدید آمدهاند. این ابزار ها که واسطهای کاربری نامیده میشوند، امکاناتی از جمله کد الگوریتم های یادگیری، سرورهای پردازنده و ابزارکهای اعمال الگوریتمها روی انواع دادهها را طوری پیادهسازی کردهاند تا به راحتترین شکل ممکن و بدون کدزنی کاربران دادههای خود را پردازش کنند. از مزایای ارائه سرورهای پردازشگر میتوان موارد زیر را بررسی کرد:
• پردازش لحظهای و سریع دادههای بزرگ
• پردازش بدون داشتن سرور شخصی و محیط پردازشی(coding environment)
همچنین از مزایای ارائه ابزارهای پردازشگر میتوان موارد زیر را بررسی کرد:
• پردازش بدون کدینگ و کاهش زمان پیادهسازی
• متصل کردن موتورپردازشی به انواع دادهها به هر دو صورت آنلاین و آفلاین در سایت های متفاوت. به طور مثال داده های ذخیره شده در Google Sheet.
• متصل کردن چند برنامه به یکدیگر. به طور مثال متصل کردن چتبات آنلاین به دادههای پزشکی در یک فرم گوگل و پاسخدهی به سوالات پزشکی با توجه به تحلیل و دسته بندی دادههای پردازش شده.
• ارائه ویژگیهای استخراج شده حاصل از پردازش داده ها به منظور استفاده در تحلیل های بعدی. به طور مثال استخراج نقاط کلیدی چهره انسان و استفاده در تشخیص چهره.
به طور کلی واسط های کاربری سعی در کاهش کدینگ و تسهیل پیاده سازی الگوریتمهای یادگیری ماشین را دارند. لیست زیر ۲۰ مورد از برترین واسطهای کاربری در زمینه یادگیریماشین، پردازش چهره و پردازش صدا و استفاده خاص در چتبات ها هستند.
واسط های کاربری در یادگیری ماشین
۱- BigML
۲- PredictionIO
۳- Anaconda
۴- Blue Yonder Platform
۵- MLJAR
۶- NuPIC
۷- Recombee
۸- Indico
واسط های کاربری در تشخیص چهره
۹- Animetrics Face Recognition
۱۰- Eyedea Recognition
۱۱- Betaface
۱۲- Imagga
واسط های کاربری در تحلیل زبانی و متن
۱۳- Wit.ai
۱۴- Bitext
۱۵- Geneea
۱۶- Diffbot Analyze
۱۷- Yactraq Speech2Topics
۱۸- MonkeyLearn
۱۹- Hu:toma
۲۰- nlpTools
برای خواندن مطالب بیشتر بر روی مجله پیشرانا کلیک کنید.